SI LA NEMTI VACANTA A DEVENIT UN LUX

DEU Spanien Anschlag Terror Reise

Nemți fără concediu
Banii sunt suficienți pentru mulți germani. Cu toate acestea, unul din fiecare trei are probleme cu cheltuieli neprevăzute sau achiziții majore. De asemenea, vacanța este un lux pentru mulți. În alte țări ale UE, problemele cu banii sunt semnificativ mai mari.

Cheltuielile neașteptate pentru reparații sau achiziții importante îi costă pe o treime din germani aproximativ 940 de euro, astfel rezultă din statisticile privind situația financiară a germanilor pe anul 2012 ale Biroului Federal de Statistică din Wiesbaden.

33,4 % din populație ar fi prețuit propria situație financiară incorect, spune autoritatea. Tot din motive financiare însă, aproape 22% din populație a renunțat la călătoriile de agrement. Aproximativ 8,2 % din populație a fost nevoită să renunțe la anumite alimente și nu și-au putut permite cel puțin o dată la două zile să ia o masă cu carne de pui, pește sau o masă corespunzătoare din punct de vedere vegetarian.

Comparativ la nivelul UE, cheltuielile neprevăzute au reprezentat o problemă pentru mai multe persoane. În medie, peste 40,2% nu s-au putut descurca datorită cheltuielilor neașteptate cu reparațiile sau achizițiilor necesare. La nivelul UE au renunțat la vacanțe aproximativ 39,6% din populație.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/service/deutsche-und-geld-urlaub-fuer-viele-zu-teuer-a-971901.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 39 =