Si minunea se facu, fiscul da consultatii pe Facebook, cat de opozabile vor fi, om vedea…

183229articol-1430639526

Fiscul da consultatii pe Facebook incepand de miercuri. In fiecare miercuri inspectorii ANAF vor raspunde intrebarilor contribuabililor pe Facebook.

Agentia Nationala de Administratie Fiscala a anuntat ca, incepand din aceasta saptamana, Directia Generala de Servicii pentru Contribuabili va oferi online indrumare si asistenta in domeniul fiscal, inclusiv pe pagina de Facebook.

Astfel 4 angajati ai Fiscului vor fi desemnati sa raspunda intrebarilor pe o anumita tema, miercurea aceasta este vorba despre completarea si depunerea Declaratiei privind veniturile realizate din Romania (formularul D200) si a Declaratiei privind veniturile realizate din strainatate (formularul D201).

Asadar, miercuri, de la 9:00, puteti adresa intrebari ANAF sub forma comentariilor la o postare pe FB care va avea titlul “Completarea si depunerea formularelor D200 si D201”.

Cele doua declaratii pentru veniturile realizate in 2014 trebuie depuse pana pe 25 mai 2015. Raspunsul ANAF poate fi dat pe loc sau comunicat ulterior Intrebarea estem putem folosi raspunsurile Fiscului ca si justificare eventuala in cadrul unui proces cu statul?

Om vedea….. si sa zambim pana atunci….

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile…………”Facebook-ul este la fel ca un frigider: chiar daca stii ca nu este nimic nou acolo, tot verifici din 10 in 10 minute.”

“Un tip urca in varful unui deal si isi indreapta privirea catre cer strigand cat putea de tare:

Doamne, spune-mi tu, este Facebook daunator?
Dumnezeu:

Un moment. Sa termin de scris un status.”

——————————————————————————————————————————————

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 12