Si pentru a fotografia, trebuie sa inveti

94-Rusu adela Lia AFIAP (RO) - Catedrala_ Katedrális_Cathedral (Prague)

Curs de fotografie digitală

Având în vedere succesul de care s-au bucurat cursurile de fotografie şi tehnici digitale organizate de Clubul Fotografic Nufărul Oradea, în  parteneriat cu Asociaţia Euro Foto Art Oradea, conducerile celor două asociaţii au decis să organizeze un nou curs de fotografie digitală, cu începere din data de 16 septembrie 2014, cu o durată de 8 săptămâni. Orele teoretice vor fi susţinute la sediul Fotoclubului, în Sala Studio, din Palatul “Vulturul Negru” (Piaţa Unirii 2-4, etajul I), în zilele de luni, marţi și joi, între orele 18:00 – 20:00.

Acest curs digital (seria F/ 2014), va fi condus de către cunoscutul artist fotograf Claudiu Szabó E.FIAP, vicepreşedintele Clubului Fotografic Nufărul Oradea şi va debuta în data de 16 septembrie 2014, ora 18:00, la sediul cunoscutului fotoclub orădean din Palatul „Vulturul Negru”. În cadrul cursului vor fi predate noţiuni de bază legate de utilizarea funcţiilor aparatelor digitale şi variante de prelucrare a imaginilor. Se vor discuta şi exemplifica de asemenea, noţiuni de compoziţie şi estetică vizuală.

 

În cadrul cursului vor fi asigurate şi 3 locuri pentru persoane defavorizate, care vor putea participa la curs în condiţii de gratuitate,în baza unei cererii şi a documentelor justificative (în raport cu numărul cursanţilor înscrişi).
Cursul  va fi finalizat în cadrul unei festivităţi, care va avea loc în data de 12 noiembrie 2014, ora 17:00 prin vernisarea  expoziţiei de examen, unde vor fi prezentatele cele mai reuşite creaţii artistice, realizate în cadrul cursului şi vor fi înmânate diplome de absolvire.Participanţii la curs vor avea posibilitatea de a  deveni membrii creatori ai Clubului Fotografic “Nufărul” din Oradea, unde să-şi continue preocupările în domeniul artei fotografice.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0727/336946 sau e-mail: clauszabo@yahoo.com. Înscrieri şi achitarea taxei de participare la sediul Fotoclubului cu o oră inainte de începerea cursului în baza fişei cursantului şi a copiei după carte de identitate a cursantului.

 

Clubul Fotografic   “Nufărul” Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 39