Siemens capitulează la tehnică medicală

48387286

Siemens capitulează la tehnică medicală
Pur și simplu nu a fost să fie. Vânzările SiemensIT pentru spitale sunt bune. Cu toate acestea, profitul rămâne în urmă. Acum grupul tehnologic se separă de acest domeniu, pentru mai puțin decât prețul de cumpărare. Oricum, banii pot fi bine utilizați în prezent la Siemens.

Siemens conduce mai departe restructurarea diviziei sale medicale cu o vânzare de miliarde de dolari. Pentru 1,3 miliarde de dolari, afacerea cu sisteme informatice de la spital merge către specialistul american Cerner. Șeful Siemens Hermann Requardt a recunoscut că a fost o șansă împotriva concurenților din SUA.

Compania sa a trebuit să afle că succesul de afaceri al sistemelor lor de informații nu poate ține pasul mereu cu concurența, spune Requardt. Divizia a continuat să vândă echipamente în valoare de aproape un miliard de euro anul trecut, dar a înregistrat cu greu câștiguri semnificative.

La nivel mondial, aproximativ 6000 de oameni sunt angajați de companie pentru această ramură, aproximativ 600 dintre aceștia fiind doar în Germania. Afacerea ar urma să fie finalizată în primul trimestru al anului 2015. Managerul Cener, John Peterzalek a sigurat păstrarea locurilor de muncă. Nu există planuri pentru o reducere. Unul dintre motivele pentru achiziție a fost pentru ca, compania cumpărătoare să își asigure talente.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Siemens-kapituliert-bei-Krankenhaus-IT-article13378271.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 72