Siemens depășește așteptările

Siemens se uită la creșterea neașteptat de puternică de trimestrul trecut și așteaptă cu optimism rezultatele pentru întregul an. Concernul tehnologic confirmă o prognoză de creștere pentru anul comercial 2017.

Trendul ascendent de la Siemens continuă. Grupul tehnologic a înregistrat în trimestrul precedent a șasea perioadă consecutivă de creștere. Vânzările și profitul cresc mult mai rapid decât se așteptau analiștii. Marja foarte apreciată în afacerile industriale s-a situat cu 12,1% peste coridorul vizat, de 11-12 procente.

Spre deosebire de prezentarea cifrelor trimestriale, concernul de tehnologie nu și-a mai majorat prognoza, cu toate că acum există efecte negative probabile ce reies din integrarea concernului de software Mentor Graphics și din fuziunea propriilor afaceri cu energie eoliană cu concernul spaniol Gamesa. Siemens a estimat sarcinile la 30-50 puncte de bază și la 0,40-0,60 euro profit pe acțiune.

În afacerile industriale Siemens a depășit rezultatul anului precedent cu 18%, pentru un total de 2,5 miliarde de euro, mulțumită îmbunătățirilor în opt din nouă domenii comerciale ale concernului. Vânzările concernului au crescut pe baza comparațiilor cu șase procente. După tragerea liniei au rămas 1,458 miliarde de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Siemens-uebertrifft-die-Erwartungen-article19821887.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 16