SIEMENS GENEROS

  • 3d2d1215Siemens, generos cu fostul șef

Peter Löscher este îndreptățit să obțină suma de 17 milioane de euro după retragerea sa de la Siemens. Acest lucru a fost menționat în raportul anual. De fapt, ar putea obține chiar de două ori această sumă, datorită faptului că angajamentul a fost anulat.

 

Ruperea de grupul tehnologic Siemens ar putea fi pentru fostul șef Peter Löscher chiar mai profitabilă decât se credea anterior. Potrivit raportului anual,  Löscher primește peste 17 milioane de euro. Cu toate acestea, există pe lângă această sumă dreptul la așa-zise premii în acțiuni, care îl îndreptățesc pe fostul șef să primească din partea companiei acțiuni în valoare de aproximativ 13 milioane de euro.

 

Löscher a adunat până în momentul plecării sale din vara anului trecut aproximativ 132.000 de astfel de premii în acțiuni, care îi oferă acestuia dreptul de a achiziționa gratuit certificate de acțiuni Siemens. Aceste premii în acțiuni se pierd după ce se aplică politica de remunerare. Cu toate acestea, față de Löscher și față de încă un membru al consiliului, compania a dat dovadă de un gest de bunăvoință. În schimb fostul CEO este obligat ca până în anul 2015 să nu participe la nici o altă companie ce reprezintă cocncurența Siemens.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Loescher-kassiert-30-Millionen-Euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 73