Siemens nu se aștepată la surprize mari

es-geht-nicht-aufwaerts-bei-siemens

Siemens nu se aștepată la surprize mari
Grupul tehnologic ia literalmente programul său de viitor pentru anul 2020. Chiar înainte de finele acestui an ar trebui să existe creșteri semnificative în vânzări. Până atunci grupul mai lucrează în privința randamentului, chiar și cu reduceri de personal.

Șeful Siemens Joe Kaesser are încredere într-un impuls semnificativ de vânzări pentru compania sa în viitorul său apropiat. Obiectivele de creștere pentru anul 2020 sunt stabilite astfel încât compania să crească mai repede decât concurenții din anul 2018, spune acesta după un raport preliminar. Motivul constă în cicluri lungi de inovare pentru cei de la Munchen. Deja predecesorul său Peter Loscher a promis investitorilor că va crește mai rapid fluxul de venituri decât concurența, pentru a-și îndeplini promisiunea.

Kaeser a motivat că efectul pozitiv al conceptului corporativ Vision 2020 va fi resimțit încă din 2014 prin lungi cicluri de inovare în cadrul Siemens. Multe produse de la Siemens precum turbine de gaz și de vânt, stații de invertoare și trenuri, ca si dezvoltare de noi produse este necesară de mulți ani.

Kaeser, precum au făcut și unii din predecesorii săi, vrea să crească randamentul prin tăierea de locuri de muncă. Presa vorbește despre tăieri de aproximativ 10.000 de joburi în următorii ani. Prin conducerea lui Kaeser au fost deja eliminate aproape 12.000 de locuri de muncă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Siemens-erwartet-keine-grossen-Spruenge-article13825201.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 92 =