Siemens se implică în afaceri cu dispozitive auditive

siemens

Siemens se implică în afaceri cu dispozitive auditive

În 2010 Siemens a încercat pentru prima dată să lanseze proprile sale dispozitive auditive. Dar nu s-a găsit un cumpărător. Acum concernul Dax lansează noi încercări. Iar în mod deschis există deja un interesat.

Siemens stă în fața unei posibile afaceri cu aparate auditive. Grupul industrial german este în discuții avansate asupra vânzării diviziei, spune un apropiat al problemei. Prețul de vânzare s-ar putea situa peste 2 miliarde de euro.

Potrivit informațiilor existente la ora actuală, investitorul financiar EQT cu sediul la Stockholm ar putea forma un consorțiu cu compania daneză de aparate auditive GN Store Nord.

Prima dată a raportat agenția de știri Bloomberg despre posibila vânzare și a numit ca posibil ofertant compania EQT. Dar de asemenea societatea de investiții Permira sau GN Store au fost numite ca fiind interesate. Siemens nu a dorit să comenteze informațiile.

Siemens a dat publicității în primăvară că vrea să se despartă de afacerile sale cu aparate auditive. Atunci nu a fost însă vorba despre o vânzare ci despre o listare la bursă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Siemens-bastelt-an-Hoergeraete-Deal-article13821956.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 36