Siemens surprinde pozitiv

352659bc03232a069ccedaf2831e0fde

Siemens anunță un profit substanțial pentru al doilea trimestru comercial. Gigantul tehnologic profită de comenzi majore din Egipt sau Marea Britanie. Cei de la München progresează rapid și în privința programului lor de economisire.

Mulțumită afacerilor bune cu dispozitive de exploatare a energiei eoliene, precum și datorită succesului în economisire, gigantul tehnologic Siemens crește surprinzător de puternic. Rezultatul afacerilor industriale a urcat în al doilea trimestru la peste 2,1 miliarde de euro, ceea ce reprezintă o creștere cu 28% față de anul precedent. Analiștii se așteptau la abia 1,91 miliarde de euro.

Directorul executiv al companiei, Joe Kaeser, a vorbit despre o performanță incredibilă a întreprinderii și a confirmat obiectivele pentru anul comercial 2015/2016. În cazul vânzărilor s-a remarcat același trend format în trimestrele precedente. În ultimele trei luni veniturile au crescut cu cinci procente la fix 19 miliarde de euro.

Numărul de noi comenzi și în consecință vânzările au adus profit pentru gigantul DAX, în special prin marile comenzi provenite din Egipt și Marea Britanie. Acestea ar fi trebuit să impulsioneze afacerile în a doua jumătate a anului comercial și să compenseze pentru slăbiciunea de conjunctură din economia mondială.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Siemens-ueberrascht-positiv-article17619051.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =