SIEMENS ,VANT IN UK

 

  • AP0902120948Siemens face vânt în Anglia

Siemens investește împreună cu un partener de pe piața energiei eoliene din Marea Britanie. Grupul membru al DAX și asociații săi din Marea Britanie vor construi împreună în Anglia o fabrică de turbine eoliene.

 

Siemens este implicată în dezvoltarea energiei eoliene în Marea Britanie și a investit peste 190 de milioane de euro în construcția de noi facilități de producție. Grupul tehnologic planifică o fabrică de elice pentru turbine eoliene offshore un nou centru logistic și de servicii. Împreună cu partenerul său britanic cu care este asociată, compania va investi în total 371 milioane de euro.

 

Odată cu aceste investiții vor fi create potrivit Siemens și 1000 de locuri de muncă, din care 550 în producția lamelelor motorului și 450 în logistică și service. Decizia de a construi o unitate de producție pentru turbine eoliene offshore în Marea Britanie este parte din strategia globală Siemens, a declarat directorul Michael Suess, ce este responsabil de divizia de energie a companiei.

 

Suess a mai declarat că piața de energie eoliană din Marea Britanie este în creștere și are un potențial atrăgător și pe viitor. În decursul a doi ani de zile, capacitatea de producție a energiei eoliene s-a dublat, atingând aproximativ 10 gigawați. Iar aici piața offshore crește cel mai puternic. Până în anul 2020 ar treui să fie instalați aproximativ 14 gigawați în ocean, iar pe termen lung este deja planificată instalarea de echipamente cu o capacitate totală de 40 de gigawați. Aproximativ 14.000 de oameni lucrează pentru Siemens în Marea Britanie, dintre care 1500 doar în industria energiei eoliene.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Siemens-macht-Wind-in-England

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 61 =