Sindicatul mecanicilor germani de locomotivă își pierde treptat răbdarea

2,w=650,c=0.bild

GDL are un nou ultimatum

Pe frontul litigiului tarifar cu compania germană a căilor ferate este liniște momentan. Concernul și GDL se iau la trântă într-o nouă rundă de discuții pentru a căuta progrese. Dar sindicatul mecanicilor de locomotivă își pierde treptat răbdarea și sunt aproape de o nouă grevă.

Sindicatul mecanicilor de locomotivă GDL a stabilit un ultimatum pentru Deutsche Bahn pentru demararea unei noi runde de negocieri. Dacă nu există rezultat până vineri la ora 15, atunci următorii pași vor fi inițiați, iar președintele GDL Claus Weselsky sugerează la Frankfurt mai multe greve. Atunci se termină distracția, adaugă acesta.

GDL acuză Deutsche Bahn că trage de timp în cazul discuțiilor privind tarifele ce durează deja de peste un an de zile. Concernul se bazează pe actul guvernului federal privind tarifele, care trebuie adoptat deja înainte de sosirea verii. Acest act va limita drepturile micilor sindicate precum GDL. Deutsche Bahn vrea să trișeze, dar nu va obține nici un rezultat, este de părere Weselsky.

Ulrich Weber, reprezentant al Deutsche Bahn pe probleme de personal neagă acest lucru. El declară că se înregistrează progrese, dar acestea sunt greu de obținut și nesemnificative. El subliniază faptul că se duc în paralel negocieri și cu alte mari sindicate feroviare, iar GDl trebuie să înțeleagă situația care este în interiorul companiei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/GDL-wartet-mit-neuem-Ultimatum-auf-article14918376.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 6