Singapore lansează un program de car sharing cu mașini BlueCars de la Bollore

 

Unii dintre noi consideră că pur și simplu este prea scump sau dificil să deții o mașină, dar există în prezent mai multe alternative de studiat, decât în urmă cu zece ani de zile.

În timp ce multă lume vede deținerea unei mașini sub forma unei rate lunare de leasing sau a unei rate la bancă, deținerea unei mașini implică găsirea unui loc de parcare pentru alții, sau în cazul unui oraș-stat din Asia, limitată drastic de guvern. În astfel de situații serviciile de car sharing pot aduce mobilitate oamenilor care altfel nu vor sau nu pot să își permită deținerea unei mașini.

Singapore are o suprafață totală de 720 de kilkometri pătrați, astfel că solul uscat extrem de limitat determină guvernul să ia măsuri drastice pentru obiectivul de a reduce creșterea parcului auto al țării cu 0% începând cu luna februarie a acestui an.

Potrivit agenției de știri Reuters, orașul a încheiat un contract cu BlueSG, parte din French Bolloré Group, pentru operarea unui serviciu de car sharing cu mașini electrice, sperând să atingă astfel obiectivul ambițios. Compania are în plan utilizarea unei flote de 1000 de hatchback-uri electrice și 2000 de stații de încărcare în 500 de locații în Singapore, totul până în anul 2020.

https://www.greencarreports.com/news/1114360_singapore-launches-electric-car-sharing-program-using-bollore-bluecars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 34