SIRI PE FERRARI

  • Snapshot 2014-03-02 17-10-35Siri ar putea conduce curând un Ferrari

O intenție strategică ar putea aduce o lumină nouă pentru viitorul furnizorului iPhone din California. Conform relatărilor, Apple include o alianță cu trei bine cunoscuți producători auto și își concentrează toate eforturile pe obținerea unui “automobil conectat”.

 

Grupul american Apple dorește aparent să conecteze produsele și serviciile software cu sectorul auto. Conform rapoartelor din mass-media, furnizorul de dispozitive electronice precum iPhone, iPod sau iPad crede că se poate realiza un progres mai semnificativ în acest domeniu de afaceri ce se arată foarte promițător.

 

Apple-software va deveni curând standard la trei prestigioși producători de automobile, conform informațiilor oferite de Financial Times. Nu există încă o declarație oficială a Apple cu privire la această chestiune. În schimb alegerea partenerilor oferă detalii importante cu privire la grupul țintă vizat de către Apple.

 

Conform filozofiei de piață a brandului, gigantul concern tehnologic dorește să se îndrepte înspre vehicule pentru cumpărători din sectorul premium, și de lux. În primul rând, brandurile principale se pare că vor fi Daimler Mercedes-Benz, Volvo și Ferrari, ce vor putea include pe viitor software de la Apple în autovehiculele lor, se mai spune în raportul Financial Times. Experții din industrie spun că astfel șoferii ce conduc modele premium sau de lux vor putea pe viitor, cu ajutorul programelor informatice de la Apple, să comande vocal numeroase funcții ale mașinii, cum ar fi folosirea serviciului de navigație de la Apple sau schimbarea postului de radio ori a melodiei.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Apple-dringt-ins-Auto-vor-article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 85