Sixt este interesată de un fond de carsharing

Zvonuri privind o fuziune a serviciilor de carsharing, Car2Go și DriveNow, există deja de luni de zile. Fără acordul partenerului reticent Sixt, un acord nu este posibil, dar ofertantul de servicii de rent-a-car pare să se răzgândească.

Compania de rent-a-car Sixt desfășoară în prezent discuții cu BMW și Daimler privind o fuziune a serviciilor de carsharing Car2Go și DriveNow. Directorul executiv de la Sixt trebuie să aprobe tranzacția, pentru că, compania sa deține 50% din acțiunile de la DriveNow.

Cei de la Sixt au refuzat să comenteze atunci când au fost contactați telefonic. Directorul executiv a declarat în luna martie, că el nu a fost implicat în discuții. Astăzi nu mai există nici un comentariu. Desigur, acest lucru este diferit față de ultima declarație. De ce durează atât de mult?

Nu se știu alte detalii. Întrebarea este dacă este dispus în principiu să renunțe la colaborarea cu BMW, dar directorul nu a dorit să ofere un răspuns. El a dat în să indicii că, numărul de clienți este în creștere, iar extinderea continuă. DriveNow este numărul 1 pe piața de carsharing, la mare distanță de oricare alt concurent. Sixt subliniază faptul că există o bijuterie în portofoliu.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Sixt-zeigt-Interesse-an-Carsharing-Bund-article19988586.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 36