Sixt merge bine cu greva căilor ferate

Sixt-Bahnstreik-120244

Sixt merge bine cu greva căilor ferate

Listarea la bursă a filialei de leasing s-a meritat de două ori: rezultatul înainte de taxe a nou-venitei pe bursă s-a dublat și cu veniturile din emisiune afacerile străine au fost alimentate în continuare. Dar investitorii nu au destulă încredere în aceste evoluții.

Compania de închirieri auto Sixt a beneficiat de pe urma cererii crescute de la începutul anului și și-a crescut prognoza. Mai ales în străinătate au fost puternic cerute mașinile de închiriat ale companiei, după cum anunță Sixt. Ambele domenii de afaceri ale companiei, închiriere auto și leasing au contribuit la creșterea generală a companiei.

Sixt a început bine anul 2015 și a înregistrat o creștere internă solidă, iar în străinătate o creștere continuu dinamică, declară CEO-ul Sixt, Erich Sixt. Puterea financiară a grupului permite extinderea în străinătate și investiții suplimentare, de exemplu în extinderea rețelei de unități din Statele Unite sau de pe piețele majore din Europa de Vest. Listarea la bursă a avut succes pentru subsidiara companiei, Sixt Leasing și lasă loc pentru creștere suplimentară.

http://www.teleboerse.de/aktien/Sixt-faehrt-gut-mit-dem-Bahnstreik-article15115821.htmlSixt-Bahnstreik-120244

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =