Sky Germania face o pierdere mică

54660168

Sky Germania face o pierdere mică

Mulțumită unei aproape jumătăți de milion de abonați noi, Sky Deutschland își crește din nou vânzările. Furnizorul de Pay TV confirmă astfel trendul ascendent al ultimelor luni și poate să lase în urmă vremea pierderilor cronice.

Sky Deutschland este pe drumul cel bun, furnizorul pe bază de abonament și-a redus semnificativ pierderea în anul comercial trecut 2014-2015. Numărul abonaților a crescut cu aproape jumătate de milion la 4,28 milioane, vânzările la 1,8 miliarde de euro, anunță compania în Unterföhring bei München.

Rezultatul înainte de dobânzi și taxe a fost cu minus 25 de milioane de euro semnificativ mai bun decât anul precedent. În anul precedent gaura a fost de două ori mai mare. Gradul de îndatorare este de 390 de milioane de euro.

Sky Deutschland AG ce a reieșit din Sender Premiere a lui Leo Kirch, aparține între timp complet concernului britanic de Pay TV, Sky, aflat în averea mogulului media, Rupert Murdoch.

În Germania AG-ul face afaceri cu 2600 de angajați. Analiștii se așteaptă ca Sky Germania să dispară de pe piața bursieră în luna septembrie a acestui an.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Sky-Deutschland-macht-weniger-Verlust-article15616081.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 64 =