SKYPE DEJA POATE TRADUCE IN TIMP REAL CONVERSATIA

_75138223_182987966

Skype a achiziţionat facilitatea translator “în timp real”
Microsoft a lansat o facilitate de traducere  “în timp real”, pentru serviciul de telefonie prin internet, Skype. Directorul executiv, Satya Nadella a declarat că firma va lansa o versiune de test a serviciului, numit Skype Translator, pentru Windows 8 în decursul acestui an. Miscarea a fost initiată o dată ce concurența din sectorul de servicii de telefonie pe internet a fost în creștere, forțând întreprinderile să caute modalități de a atrage mai mulți utilizatori.

Potrivit Microsoft, Skype are în prezent 300 de milioane de utilizatori lunari, la nivel global. Firma nu a menţionat însă, dacă serviciul va fi oferit gratuit sau utilizatorii vor trebui să plătească o taxă. Microsoft şi-a prezentat tehnologia în urmă cu aproape doi ani în timpul unei prezentări în China.

La acea vreme, firma a publicat pe blog faptul că cercetatorii de la Microsoft Research si la Universitatea din Toronto au făcut un progres în reducerea ratei de eroare în recunoașterea vorbirii cu peste 30% . Microsoft a achiziţionat serviciul Skype, in mai 2011 pentru 8.5 miliarde de dolari , ceea ce a marcat cea mai mare achiziție a firmei la momentul respectiv.
Cu toate acestea, se confruntă cu o concurență de la o multitudine de rivali, inclusiv Google Hangouts, Apple FaceTime, BBM BlackBerry, Tango și Viber.
http://www.bbc.com/news/technology-27599373

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 31