Skyrim VR se va lansa pe PC pe 3 aprilie

Anterior a fost un joc exclusiv pentru PSVR, acum Skyrim VR vine pe PC prin intermediul SteamVR, cu suport oficial pentru HTC Vive, Oculus Rift și căștile Windows VR.

Când s-a lansat în noiembrie pentru platforma PSVR, Skyrim VR de la Bethesda a fost unul dintre primele jocuri majore de clasă AAA care a ajuns să fie portat pe o cască VR, depășind cu mult orice joc făcut pentru căști VR, în termeni de profunzime a detaliilor și profunzime a conținutului. Iar în timp ce jucătorii VR de pe PC au fost tratați similar în luna decembrie sub forma lui Fallout 4 VR tot de la Bethesda, mulți utilizatori de PC VR au așteptat cu nerăbdare să intre în universul fantezist din Skyrim.

Strigătele lor au fost auzite: Bethesda a anunțat acum câteva zile că Skyrim VR se va lansa pe data de 3 aprilie prin intermediul platformei SteamVR. La un preț de doar 60 de dolari (inclusiv tot conținutul descărcabil al jocului), pagina jocului de pe Steam precizează că există suport pentru HTC Vive, Oculus Rift și căști de Windows VR. Și da, trebuie să cumpărați versiunea VR a jocului separat, chiar dacă dețineți o altă versiune de Skyrim.

Există speranțe că, în comparație cu versiunea de pe PSVR a jocului, acesta va arăta și va merge pur și simplu mai bine pe hardware-ul din PC, fiind posibil să ofere rezoluții mai mari de randare, aliasing mai bun, distanțe mai bune de afișare, texturi mai detaliate, fără să menționăm suportul nativ pentru refresh rate de 90Hz față de 60Hz pe PSVR. Trackpad-urile sunt de asemenea mai flexibile pe controlere-le Vive, la fel este și cazul joystick-urilor pe controlerele Touch cât și în cazul celor două trackpad-uri și a joystick-ului de pe controlerul Windows VR.

https://www.roadtovr.com/skyrim-vr-steamvr-pc-release-date-support-vive-rift-windows-vr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =