SLUJBA PE FACEBOOK

Gaseste-ti slujba preferata direct pe Facebook

Written by  at August 15, 2013

cariera noua

CarieraNoua.ro lanseaza in premiera in Romania aplicatia de recrutare pe Facebook.

CarieraNoua.ro anunta un nou capitol in evolutia pietei de recrutare online prin lansarea in Romania a aplicatiei de recrutare pe Facebook. In Romania peste 5 milioane de utilizatori pot cauta si selecta un anunt de “job” direct de pe reteaua lor de socializare preferata, Facebook.

 

Mihai Cotarta, co-fondatorul CarieraNoua.ro crede ca atragerea candidatilor talentati prin Facebook reprezinta o transformare semnificativa a industriei de recrutare online.

 

“La nivel global, in fiecare luna peste 1 miliard de utilizatori se autentifica pe Facebook, canalul preferat de comunicare si socializare pentru o intreaga generatie – utilizarea Facebook pentru cautarea de slujbe este naturala”.

 

Aplicatia Facebook de recrutare conecteaza automat portalul de “joburi” CarieraNoua.ro cu Faceboook si publica toate joburile existente pe portal pe pagina de Facebook CarieraNoua.

 

In momentul in care un angajator publica o noua slujba pe CarieraNoua.ro, pagina de Facebook se actualizeaza automat. Candidatii pot cauta si selecta slujbe pe Facebook. In momentul in care doresc sa aplice la un “job”, vor fi redirectionati catre pagina portalului cu descrierea “jobului” respectiv.
Read more at http://www.myc.ro/gaseste-ti-slujba-preferata-direct-pe-facebook/#eeZ7tWdqLvft46FM.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 90