Smart E-drive Cabrio

Smart completează acum familia de versiuni electrice prin modelul Cabriolet electric drive. Micul vehicul cu propulsie electrică și două locuri poate fi și mai distractiv, cu un acoperiș retractabil. Cu toate acestea, noul decapotabil electric de la Smart nu este deloc ieftin, chiar dacă includ primele de la stat.

În luna iulie când modelul electric drive Cabrio de la Smart va sosi pe piață, familia de mini-vehicule pentru oraș va fi completă. Altfel spus, Smart este singura marcă din lume care oferă toate modelele sale atât în variantă cu motor cu ardere internă, cât și cu propulsie electrică. Și spre deosebire de așteptări, frații cu motor eletric, fortwo și forfour, se vând ca pâinea caldă. Creșteri spectaculoase ale vânzărilor au fost înregistrate în special pe piețe unde nu se cunoștea un interes deosebit pentru automobile electrice, povestește managerul de produs Rouven Remp. Un exemplu este Spania. La fel cum se întâmplă și în alte țări, aceste mini-vehicule sunt cerute în special pentru zonele metropolitane: Barcelona și Madrid. Dar Smart se bucură de vânzări profitabile și în Germania. Motivul este faptul că statul oferă prime consistente la achiziția unui automobil electric. Strict estimativ, prețul de pornire pentru Smart fortwo Cabrio va fi undeva la 20.820 de euro.

Pentru acești bani clientul primește o mașină cu două locuri și acoperiș din material textil, care se poate transforma într-un cabrio complet. Sistemul pe care se fixează acoperișul poate fi îndepărtat manual atât la șofer cât și la pasager, ceea ce conferă o perspectivă mai largă, dar există riscul ca în cazul unei averse spontane de ploaie cei doi pasageri să se ude până la piele. De fapt, micul vehicul electric este singurul cabrio adevărat din acest segment.

http://www.n-tv.de/auto/Smart-e-drive-cabrio-offen-stromern-article19899387.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5