Smart forfour electric

Prin electrizarea modelului forfour de la Smart, producătorul deține versiuni electrice ale întregii sale flote de automobile. Cine a avut până acum dubii, pentru că într-un fortwo există prea puțin loc pentru a găzdui un acumulator, acum fratele mai mare arată că se poate.

Cei care pleacă în trombă de la semafor, sau pentru cei care V8 este ceva absolut necesar pentru orice mașină, atunci un Smart electric va fi ceva haios. Acesta este echipat cu un “motor sincron trifazat excitat extern” ce dezvoltă o putere de 81 cai putere. Nici din punct de vedere al sunetului, nici din cel al performanțelor, șoferul de Smart electric nu va avea nimic în comun cu experiența trăită la bordul unui bolid. Dar asta nu înseamnă că nu va fi distractiv. Mai ales dacă micul motor electric a fost ajustat de inginerii de la Brabus. Da, există și o astfel de variantă și se numește “tailormade”.

Este jenant doar în cazul în care dorești să impresionezi lumea la semafor, pentru că acesta atinge suta de kilometri în 12,7 secunde, deloc spectaculos. Viteza maximă este estimată la 130 de km/h. Dar pentru că forfour Electric Drive este o mașină concepută special pentru traficul urban, viteza maximă nu este o caracteristică foarte importantă pentru potențialii clienți. Nimeni nu va atinge această viteză în oraș, iar cei care chiar vor să vadă cât de rapid poate fi un Smart electric, trebuie să țină cont de faptul că viteza a fost limitată pentru a îmbunătăți performanța bateriei.

http://www.n-tv.de/auto/Jetzt-ist-auch-der-Smart-forfour-elektrisiert-article19715293.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 6