Snapchat găsește investitori

 

snap

Snapchat găsește investitori
În 2013 serviciul foto Snapchat a respins oferta de preluare din partea Facebook. Atunci erau trei miliarde de dolari mari și late. Între timp, grupul și-a lărgit buzunarele. Pentru Snapchat acest lucru este indiferent, iar banii vin acum din altă parte.
Capitalizarea de piață a Facebook este de aproape 180 de miliarde de dolari, iar cea a companiei Twitter de aproximativ 30 miliarde. Dar agitația se dă acum în jurul Snapchat, serviciul de imagine unde fotografiile dispar automat. Iar motivul este faptul că, potrivit unor insideri, compania a găsit un nou furnizor de capital de risc care să injecteze lichidități, determinând ca valoarea companiei să atingă pragul de 10 miliarde de dolari. Acest lucru ar face ca Snapchat să devină una dintre cele mai valoroase companii de tehnologie nelistate la bursă, din lume.

Snapchat încearcă să atragă capital proaspăt și a vorbit deja în ultimele luni cu mai mulți potențiali investitori. Potrivit unei persoane bine informate, investitorii Kleiner Perkins Caufield & Byers Group – bine cunoscuți din Silicon Valley, s-au angajat să contribuie cu până la 20 de milioane de dolari în Snapchat. Aceasta ar corespunde însă unei cote de sub 1% din companie.

Cel puțin un investitor strategic a fost de acord cu o asemenea investiție spun doi experți. Căutarea donatorilor este în curs de desfășurare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Snapchat-findet-Kapitalgeber-article13494581.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 40 =