Snapchat salvează acum fotografii

08894acc00120d2d87ed36d7c3eab3d9

La Snapchat nimic nu era permanent. Conținutul dispărea odată ce era văzut de utilizatori. Pe viitor utilizatorii vor putea să salveze permanent anumite poze sau videoclipuri. Momentele private vor fi protejate cât se poate de bine de ochii altora.

Serviciul de fotografie Snapchat a devenit cândva cunoscut prin faptul că imaginile ce erau prezentate o dată utilizatorului erau șterse apoi. O funcție care are atât blestem cât și binecuvântare pentru utilizatori, pentru că era imposibil să păstrezi permanent imagini sau amintiri prin intermediul aplicației. Utilizatorii aveau până acum posibilitatea de a salva imaginile doar extern în galeria smartphone-ului. Pe viitor utilizatorii Snapchat vor putea să salveze imaginile și videoclipurile chiar și în interiorul aplicației, să le filtreze și să le distribuie apoi după cuvinte cheie.

Funcția “Memories” ar trebui să ofere o arhivă de imagini și material video în interiorul aplicației, cu posibilități de filtrare și sortare, explică reprezentanții serviciului într-o postare de pe blog. Deci va fi suficient ca utilizatorul să folosească termeni de căutare precum “câine” sau “Hawaii”, pentru a filtra pozele corespunzătoare. Funcția “Memories” va fi activată cel mai probabil în următoarea lună, se mai spune. Utilizatorii vor fi anunțați pe chat când funcția devine disponibilă.

Snapchat reacționează astfel la faptul că mulți utilizatori folosesc aplicația ca și aplicație principală pentru aparatul foto al telefonului mobil. Anterior a fost introdusă funcția “Story”, prin care imaginile și videoclipurile unei zile puteau fi urmărite simultan. Dacă funcția este oprită, este suficientă o mișcare de jos în sus, de la marginea de jos a ecranului, pentru ca “amintirile” să se oprească. Acolo pot fi combinate mai multe amintiri pentru a crea o poveste nouă. Înregistrările pot fi de asemenea modificate sau etichetate prin intermediul geotags.

Pozele vechi, care au fost făcute în urmă cu mai mult de o zi, pot fi împărtășite destul de ușor cu prietenii, un cadru alb de pe ecran semnalizează faptul că este vorba despre o înregistrare mai veche. La rubrica “My Eyes Only” utilizatorii vor putea pe viitor să adune Snaps sau Stories, care nu vor putea fi văzute de alte persoane. Rubrica este apoi asigurată de un cod pin. Astfel că nu trebuie să se teamă că vor arăta din greșeală momente private atunci când arată prietenilor poze sau videoclipuri din arhivă.

http://www.n-tv.de/technik/Snapchat-speichert-Fotos-jetzt-auch-article18140751.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 56