Snapchat se orientează către Londra

50cc6ff1400c933d36be2a7206ef9a92

În ciuda votului Brexit, serviciul de mesagerie directă Snapchat vrea să își deschidă un sediu central la Londra pentru afaceri internaționale. Concernul mamă, Snap, planifică prudent listarea sa la bursă pentru luna martie.

Snapchat își va dezvolta prezența la Londra. Concernul mamă care dezvoltă aplicația, Snap, a anunțat că a ales capitala britanică pentru a plasa un sediu central pentru afacerile sale internaționale. În Marea Britanie Snap își va plăti cele mai multe taxe în afara Statelor Unite ale Americii, a mai menționat compania.

De la Londra compania Snap va conduce afacerile din restul țărilor din regiune care nu au reprezentanțe locale, explică compania americană. În Franța, spre exemplu, unde compania are birouri, compania va plăti taxe și își va administra local afacerile.

Aplicația de smartphone iubită în special de tineri deține, potrivit datelor prezentate de companie, un număr de 150 de milioane de utilizatori zilnic, printre care 50 de milioane în Europa și 10 milioane doar în Mare Britanie. De aici vine și decizia pentru Londra, explică directoarea Snapchat din Regatul Unit, Claire Valoti. Chiar și clienții care cumpără publicitate de la companie își au majoritar sediul în Mare Britanie. În prezent lucrează fix 75 de oameni pentru Snapchat la Londra.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Snapchat-setzt-auf-London-article19516481.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 79 =