Solutia antijihadista a unui primar francez dupa toate atacurile teroriste din ultimele luni

menard

Robert Menard a instalat porți de securitate “anti-musulman”. Primarul din Béziers(sudul Frantei, in apropiere de Marseille) nu are limite. Dupa ce a propus recent un cod de conduită pentru zona moscheilor, a forțat instalarea de porticuri circulare cu jamboane de porc pentru a contracara “invazia musulmana”, în toate magazinele din orașul sau asa numite “portalurile anti-jihad.”

Porticurile, achiziționate de la artizani locali, sunt formate din zeci de jamboan uscate, pentru a împiedica pe teroriști musulmani la intrarea în magazin, stiindu-se ca acestia nu maninca preparate din carne de porc.

Omul are în vedere, de asemenea, crearea unui astfel de dispozitiv la intrările în oraș, dar mai întâi trebuie să instaleze camere de securitate pentru a opri privitorii, care ar putea fura bucăți de șuncă.

 

AFLA AICI: De ce atitudinea este mai importantă decât IQ-ul

Si ca sa nu supere populatia locala cu privire la sursa banilor pentru aceasta miscare, Robert Menard finanțează punerea în aplicare porticurilor printr-un fond structural câștigat în regiune.

Opoziția l-a atacat deja pe primar de atitudine rasista. Organizația patriotică de generare a identității crede că este o măsură excelentă, care este în concordanță cu sloganul “carne de porc împotriva porcilor.”

 

sursa: http://nordpresse.be/beziers-robert-menard-fait-installer-des-portiques-de-securite-anti-djihadistes/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =