cheia FINANTARII

fonduri-europene

SOLUTIA COFINANTARII

Este adevarat ca suntem in campanie electorala si unele propuneri sau initiative pot avea un iz specific momentului.Dar stim cu totii cat de greu este cu cofinantarea intr-un proiect din fonduri europene.In acest context, una dintre cele doua banci de stat (CEC sau EXIMBANK) ar putea deveni, in acest an, banca pentru dezvoltare, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

“In acest an, una dintre cele doua banci de stat ar putea deveni banca de dezvoltare. Este o prevedere pe regulamentul european care spune clar ca o banca de stat, daca este banca de dezvoltare, poate fi implicata pe fonduri europene. Este o prevedere pe care alte state o aplica, deci este o posibilitate”, a spus Teodorovici.

Deocamdata se discuta cu Ministerul de Finante, cu alti reprezentanti  din Guvern care sunt implicati in zona asta pentru a vedea exact cum si ce solutie se poate aplica.Ministrul Fondurilor Europene sustine ca niciunul dintre cei implicati in discutie nu a respins ideea.

“A ramas sa aprofundam si care sunt pasii de urmat pe zona asta, care sunt avantajele unei astfel de solutii si apoi sa luam o decizie. Daca avem clar elemente care sa arate ca este o solutie utila, clar in acest an cat mai repede, una dintre banci va deveni banca pentru dezvoltare “, a confirmat ministrul Fondurilor Europene.

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile…..sa vedem ce “sanse” are ideea….

Un tigan povesteste..

-Ieri, mergind pe strada, am vazut trei tigani care au atacat o baba.

-Si ce-ai facut?

-Clar, am intervenit.

-Si ce s-a intimplat?

-E clar, in patru nu a mai avut nici o sansa baba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4