solutia franceza

View of a Haliade 150 offshore wind turbine at Alstom's offshore wind site in Le Carnet, on the Loire Estuary, near Saint Nazaire, western France

Oferta GE-Alstom se extinde până pe 23 iunie
General Electric a fost de acord să-şi extindă oferta de 16.9 miliarde de dolari pentru unitatea de inginerie franceză Alstom, până la 23 iunie, de la 02 iunie, în urma unei cereri a guvernului francez . GE a declarat ca a fost de acord cu prelungirea pentru a sprijini discuţiile cu Parisul. Alstom a aclamat decizia.

Ministrul Industriei franceză, Arnaud Montebourg a fost, de asemenea, de acord cu prelungirea ofertei de către GE , spunând că este în interesul tuturor părților în a găsi o soluție înainte de 23 iunie. Potrivit Ruters, Montebourg a declarat pe 22 mai ca Guvernul a examinează o soluție franceză pentru Alstom, care ar putea implica fonduri publice. Pe de altă parte, la inceputul saptamanii, directorul executiv al GE , Jeff Immelt a declarat ca firma sa va ” lucra constructiv ” cu francezii în cadrul ofertei Alstom și se așteaptă ca afacerea să se incheie.

http://www.ibtimes.co.uk/ge-alstom-deal-deadline-extended-23-june-1449760

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 31 =