Sony construiește un iPad mini mai bun

SDIM2141-0904-bearbeitet-1

Sony construiește un iPad mini mai bun

Sony Xperia Z3 Tablet Compact nu are nici un fel de carcasă din metal și nici nu adăpostește un senzor de amprentă, dar cu toate acestea este mai bună decât Apple iPad Mini 3, pentru că oferă exact aceea ce se cere în clasa de 8 inch.

Tabeletele de 8 inch sunt iubite, pentru că sunt comode de ținut într-o singură mână, în ciuda faptului că ecranul este semnificativ mai mare decât la un smartphone. Noul Sony Xperia Z3 Tablet Compact este poate cel mai bun dispozitiv în această mare clasă, în orice caz prețul este mult mai mic decât la rivalul Apple.

Clar, tableta Apple are o carcasă clasică din aluminiu, un scaner de amprente pe butonul de home, iar display-ul este mai detaliat. Dar Sony oferă pachetul complet convingător, unde își are și punctele forte și arată exact ce ar trebui să arate o tabletă compactă. Xperia Z3 Tablet Compact măsoară 213 x 124 x 6,4 milimetri și cântărește 270 de grame. Astfel este mai îngustă cu un centimetru, cu un milimetru mai subțire și cu 60 de grame mai ușoară decât versiunea WLAN a iPad Mini 3.

Asta poate că nu vi se pare mare lucru la prima vedere, dar dacă durează mai mult, asta e mare diferență, în special în modul portret. Chiar și în modul peisaj tableta se poate ține cu ușurință într-o mână, chiar dacă afișajul este semnificativ mai mare decât la un smartphone. Și pentru simplul fapt că spatele din plastic mat este mult mai aderent decât aluminiul frumos lustruit de la iPad, tableta nu alunecă ușor din mână. Iar în continuare prelucrarea micuței tablete Z3 este de calitate, tastele și butoanele stau perfect în carcasa subțire din aluminiu și aceasta este de asemenea rezistentă la apă precum restul modelelor din gamă.

http://www.n-tv.de/technik/Sony-baut-das-bessere-iPad-mini-article13840706.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 32