Sony prezintă două noi modele de PS4

PS4-und-PS4-Slim

La aproape trei ani după ce Sony a lansat pe piață Playstation 4, pe data de 7 septembrie va prezenta nu doar o variantă mai puternică a consolei sale de jocuri, ci și un model mai elegant. Primele fotografii arată designul lui PS4 Slim.

Cu peste 42 de milioane de unități vândute, Sony este clar lider de piață prin al său Playstation4, pentru că Xbox ar fi ajuns, prin comparație, la abia la 22 de milioane de utilizatori, potrivit celor de la VGChartz. Pentru ca succesul vânzărilor să se păstreze și pentru sărbătorile de iarnă din acest an, japonezii prezintă o variantă mai puternică a consolei lansate în noiembrie 2013. PS4 Neo este capabilă, printre altele, de rularea de jocuri la rezoluție 4K, iar prin prețul ei de 400 de dolari, va costa la fel de mult cât a costat originalul în momentul lansării.

Dar Sony nu vrea ca pe data de 7 septembrie să prezinte doar varianta îmbunătățită și mai puternică a consolei sale. Wall Street Journal vorbește despre faptul că, compania vrea să prezinte și o variantă mai subțire, mai elegantă și mai avantajoasă a consolei. Sony a redus deja producția variantei standard de Playstation4, în Japonia principalii comercianți online s-au înscris deja pe liste.

Modelul Neo a fost confirmat deja de Sony la ultimul târg de jocuri, E3, dar nu a fost prezentat oficial până acum. Japonezii au păstrat o liniște totală până acum față de varianta slim, există acum fotografii care prezintă designul acesteia. Aceste fotografii care circulă pe internet pot fi însă falsuri. Noua consolă ar fi semnificativ mai subțire decât predecesorul model, iar din fotografii se poate observa de asemenea un design mult mai rotunjit.

http://www.n-tv.de/technik/Sony-stellt-zwei-neue-PS4-Modelle-vor-article18474751.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 8