Sora lui Kushner caută investitori, o metodă de a vinde pe bani puțini cetățenia SUA

Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, nu vor avea parte de acuzații privind conflictul de interese. Sora lui Kushner militează în prezent în China pentru atragerea de investitori care să se implice în construcția de apartamente de lux în New Jersey.

Familia ginerelui lui Donald Trump, Jared Kushner, pune în China bazele unor relații comerciale controversate, arată rapoartele din presă. Sora lui Kushner, Nicole Kushner Meyer, a luptat sâmbătă la Beijing pentru a atrage investitori în cadrul unui proiect de 150 de milioane de dolari, care prevede construcția de apartamente de lux în New Jersey, raportează cei de la New York Times. Kushner, care în prezent are 36 de ani, este un consilier apropiat al președintelui SUA.

Tranzacția va avea loc în cadrul programului de viză EB-5 al guvernului american. Acesta ajută străinii care investesc în companii sau proiecte americane, să primească un Green Card, pentru a deveni rezidenți și apoi cetățeni ai SUA. În schimb, ei trebuie să creeze minim zece locuri de muncă. Criticii văd acest proiect ca fiind o metodă de a vinde pe bani puțini cetățenia SUA.

Într-un discurs în fața mai multor sute de investitori la hotelul Ritz Carlton, Kushner Meyer a lăudat rolul fratelui său ca fost director al Kushner Companies, spun cei de la New York Times. Firma a promovat duminică oportunitățile de investiții la Shanghai, precum și în orașele din sudul Chinei – Shenzen și Guangzhou.

Kushner, care este căsătorit cu fiica lui Trump – Ivanka, a demisionat în luna ianuarie din postul de director executiv al companiei de familie Kushner Companies, pentru a deveni consilier în cabinetul socrului său. Din această poziție el exercită o influență semnificativă asupra politicii interne și externe a SUA. Datorită relațiilor sale comerciale, el este adesea acuzat de conflict de interese.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Kushners-Schwester-wirbt-um-Investoren-article19826605.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 6