Sortimente speciale de bere și înghețată, “vedetele” meniului unui bar pentru câini din Croația

O bere special fabricată din carne de pui și legume și un sortiment original de înghețată, preparat din banane, arahide, iaurt și lapte de soia, sunt “vedetele” singurului bar pentru câini amenajat pe plajele din Croația, informează Reuters.

Fericitele patrupede și stăpânii lor din Crikvenica pot să se bucure de razele soarelui și să facă baie în apele de smarald ale Mării Adriatice.

Pentru a condimenta puțin programul zilelor de vară, patronii de la Monty’s Dog Beach Bar au organizat o competiție, duminică seară, în cadrul căreia, câinii și stăpânii lor au concurat în echipe.

15 stăpâni de animale și patrupedele lor îndrăgite au luat parte la acest concurs, alergând pe dig și sărind împreună în apă, pentru a înota apoi pe o distanță de 100 de metri până la țărm.

Cel mai rapid “atlet” patruped al zilei a fost Nimbus, un metis de patru ani din rasa Samoyed, care a terminat cursa alături de stăpânul lui în doar câteva minute, câștigând astfel un premiu ce a constat într-un sac de șapte kilograme cu mâncare pentru câini și un weekend de cazare la un hotel din localitate.

“Nu ne-am pregătit. Însă înotăm puțin uneori în timpul verii. El este un înotător natural, iar când eu sar în apă, el mă urmează imediat. În acest fel am reușit să câștigăm”, a declarat Marin, proprietarul câinelui învingător.

Animalele de companie care au fost mai mult pasionate de mâncare decât de jogging și de înot au concurat duminică și într-un concurs de mâncat, savurând un sortiment special de înghețată, torturi și bere.

Monty’s Dog Beach Bar din Crikvenica a fost inaugurat anul trecut și este singurul bar de acest tip de plajele din Croația.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 77 =