SOS LOEWE

  • 3h0x1655Loewe caută în continuare salvarea

Loewe are o suferință lungă în urma sa. Iar aceasta nu s-a terminat încă. După ce salvarea grupului printr-un grup de investitori a eșuat, a început din nou căutarea de cumpărători. Iar angajații tremură în continuare.

 

Producătorul de televizoare Loewe este în continuare insolvabil și prin urmare continuă lupta sa pentru supraviețuire. După ce s-a retras și grupul de cumpărători condus de fostul director european al gigantului Apple, Jan Gesmar – Larsen, compania a intrat în discuții cu alte părți interesate, conform unui purtător de cuvânt al companiei. Cei aproximativ 550 de angajați rămași tremură în continuare.

 

Perspectivele rămân deschise atâta vreme cât discuțiile continuă. Cu toate acestea, urmează a fi găsită o soluție până în primăvara acestui an pentru tradiționala companie. Procesul ar putea să se deruleze chiar rapid, pentru că noul posibil investitor a participat deja la licitație, dar nu i-a fost acceptată oferta. Dincolo de alte încercări, compania va mai trebui să suporte un proces lung și greu. Societatea Panthera a respins acuzațiile din partea Loewe că investitorii s-au retras fără preaviz și fără vreun temei legal. Loewe a anunțat astfel o acțiune în justiție.

 

Panthera a oferit ca motiv pentru retragerea neanunțată faptul că băncile nu au acordat garanții pentru a face afaceri. Reprezentantul Panthera, Stefan Kalmund, a declarat că astfel, noului GmbH (SRL) format i-ar fi trebuit mult prea mult timp să preia afacerile vechii companii.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Loewe-sucht-den-Rettungsanker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 9