S&P și Facebook

  • 2013-12-11T200842Z-1723180867-GM1E9CC0BCL01-RTRMADP-3-MARKETS-STOCKSS&P și Facebook

O mare onoare pentru concernul online al lui Mark Zuckerberg. Industria vânzărilor de publicitate pe reteaua socială va juca în altă ligă de burse. Noua binecuvântare din partea S&P va aduce Facebook nu doar atenție suplimentară.

 

Decizia a fost luată, furnizorul de index-uri Standard & Poor”s va introduce cea mai mare rețea de socializare din lume în indexul de acțiuni S  & P 500, la un an și jumătate după listarea haotică la bursă a acesteia. Acțiunile companiei fondate de Mark Zuckerberg  vor fi adăugate mai târziu în această săptămână și va înlocui prin urmare titlurile companiei Teradyne. Indexul 500 S&P include o selecție a companiilor cel mai puternic tranzacționate public din SUA. Cu 500 de companii pe lista acestui index, acesta este de multe ori mai cuprinzător decât Dow Jones Industrial Average, care, întocmai ca și indicele german DAX, este format din doar 30 de nume de companii. Experții se așteaptă ca titlurile rețelei sociale să crească valoaric.

 

În concluzie, pentru Facebook această mișcare nu va avea doar efectul de a îmbunătăți imaginea companiei, dar cel mai probabil va crește și valoarea acțiunilor. Pe bursa de la New York reacțiile au fost promițătoare, imediat după ce anunțul a fost făcut, acțiunile Facebook au atras un spor de 4% în tranzacții.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 4