SPANIA, LIDERI SI LA FOTBAL DAR SI LA IMBRACAT LUMEA

Spanien-Mode

Spania îmbracă lumea
Spania este nu doar liderul mondial pe plan fotbalistic. Lanțuri de modă precum Zara, Mango sau Desigual sunt prezente pe străzile comerciale ale orașelor din întreaga lume și se află în mod inexorabil în creștere. Pentru acest succes există și o rețetă.

Spania îmbracă toată lumea. Cu o viteză uluitoare, lanțurile de modă spaniole precum Zara, Mango sau Desigual s-au extins pe toate străzile coemrciale ale marilor orașe din lume. Indiferent că vă găsiți la New York, Shanghai, Paris sau Berlin, nu exstă metropolă în care spaniolii să nu fie prezenți, cu magazinele lor de modă. Dacă puterea economică a unei țări ar fi măsurată în centrele comerciale ale lumii, în funcție de prezența companiilor, Spania ar fi putut avea cu siguranță un loc în grupul G7, spune ziarul El pais de la madrid.

Lanțurile spaniole atribuie succesul lor printre altel asupra faptului că ei se ocupă de toate fazele, de la producția articolului vestimentar la prelucrare, transport și promovare, toate aceste activități fiind adunate sub acoperișul unei singure firme. Acest lucru permite răspunderea la nevoile clienților în cel mai scurt timp și astfel oferta se adaptează în consecință, declară grupul de textile Inditex, care a crescut cu lanțul său de magazine Zara la poziția de cel mai mare retailer de modă din lume.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Spanien-kleidet-die-Welt-article13007751.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 63