Spania nu mai caută petrol în Insulele Canare

53674758

Spania nu mai caută petrol în Insulele Canare

Mulți oameni de pe Gran Canaria, Fuerteventura și Lanzarote sărbătoresc. Grupul energetic Repsol abandonează căutările pentru petrol în largul coastei insulelor. Motivul trebuie să fie ca un dar ceresc pentru locuitorii din zonă.

Aplauze și bucurie pe Twitter. O tânără femeie scrie că este o zi minunată, alta scrie că este cea mai bună zi de vineri, iar o a treia persoană declară că vestea este una foarte bună pentru insule. Trei utilizatori ai acestui serviciu s-au declarat foarte mulțumiți de sfârșitul unui risc pentru Insulele Canare. Acolo compania spaniolă petrolieră Repsol caută petrol, care a aruncat mari temeri și proteste mari începând cu mijlocul lunii noiembrie. Dar reglementarea activităților economice de către gigantul de stat a atras preocupări pentru protecția mediului.

Acum ecologiștii sărbătoresc: Repsol anulează căutarea de resurse în zonă. Au găsit petrol și gaze la mai bine de doi kilometri sub fundul mării, raportează grupul, dar cantitatea este prea mică, ia calitatea inferioară. Prin urmare, zăcământul nu se merită exploatat.

Grupul a mai subliniat că în cadrul căutărilor s-au respectat cele mai stricte cerințe din punct de vedere ecologic și al standardelor de siguranță. Repsol va căuta acum combustibili fosili în Angola.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Spanien-bricht-Suche-nach-Oel-vor-Kanaren-ab-article14335496.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4