Spaţiul comercial din Piața Unirii nr. 5 a fost inchiriat

Vineri, 24 martie, a avut loc licitația publică deschisă cu ofertă în plic pentru închirierea unui spațiu cu altă destinație decât aceea de locuință în Piața Unirii nr. 5. Comisia a verificat cele șase oferte depuse pentru închirierea spațiului de 91,91 metri pătrați din Piața Unirii.

Toate ofertele depuse au fost admise, iar oferta câștigătoare a fost cea cu prețul de închiriere cel mai mare, respectiv cea depusă de S.C. Smart Fusion S.R.L, cu 115,24 lei/mp/lună. Contractul de închiriere se va încheia pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitate de prelungire.

,,O dată cu finalizarea acestei licitații, am mai parcurs o etapă în ceea ce privește valorificarea zonei centrale, datorită potențialului care există în Piața Unirii, prin refuncționalizarea zonei și creșterea posibilităților de petrecere a timpului liber și socializare. Ne dorim să atragem cât mai mulți turiști și orădeni în centrul orașului, unde ne mândrim cu noua zonă de promenadă și clădirile de patrimoniu pe care le-am reabilitat și pe care am încercat să le punem cât mai mult în valoare”, a declarat Lucian Popa, directorul Direcției de Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 57