Spirala sancțiunilor se intensifică

vw

Spirala sancțiunilor se intensifică
Rusia este pentru constructorii germani de automobile o piață în creștere. Chiar dacă în 2013 nu au reușit să depășească acolo pragul de 600.000 de autovehicule. Cu toate acestea, companiile ar trebui să fie atente. Moscova are în vedere o interdicție asupra importurilor, iar UE și SUA ar trebui să încurajeze alte sancțiuni.

Rusia are în vedere potrivit unui raport mass media o interdicție asupra importurilor de mașini din țările occidentale în cazul unor noi sancțiuni din partea UE sau SUA. O propunere a fost trimisă președintelui Vladimir Putin, raportează ziarul moscovit Vedomosti, citând oficiali guvernamentali. O declarație de la Kremlin nu a sosit, cu privire la aceste noi sancțiuni. O confirmare oficială nu este de asemenea disponibilă.

Pentru industria auto din Germanai Rusia a devenit în ultimii ani o piață cu o creștere importantă. Chiar înainte de declanșarea crizei din Ucraina aceasta a început să slăbească, ceea ce duce industria înapoi la o economie lentă și face ca moneda națională, rubla, să slăbească.

Un purtător de cuvânt al Opel din Rüsselsheim a declarat la cerere că, compania sa monitorizează îndeaproape situația din Rusia, piața rusă rulează mai slab în ultimele zile, dar aceștia sunt încă siguri pe potențialul de creștere.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Droht-Importstopp-westlicher-Pkw-article13442956.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 29