SPUNE SI NU

revealing-salaries-can-encourage-lower-paid-employees-to-cheatSpune NU

Chiar dacă doreşti foarte mult să îţi găseşti un loc de muncă în domeniul tău, trebuie să te foloseşti de acea oră petrecută la interviu pentru a-ţi da seama dacă doreşti cu adevărat acel job, îţi plac angajatorii şi compania. Uite nişte semne care îţi vor arăta că ar fi mai bine să nu accepţi acest loc de muncă sau măcar să te mai gândeşti.

   1. Ar vrea să începi să lucrezi imediat. Când o companie doreşte să începi imediat, trebuie să vezi care este motivul. Poate persoana care ocupa postul acesta a plecat brusc şi i-a lăsat cu foarte multă muncă neterminată sau poate nu sunt foarte organizaţi. Este bine să şti care este situaţia înainte să accepţi postul.

2. Pentru această poziţie s-au tot schimbat angajaţii în ultima perioadă. Dacă ai observat acest lucru, este bine să vezi care au fost problemele înainte de a da un răspuns final.

3. Lista cerinţelor depăşeşte cu mult ceea ce scria în descrierea postului. Înainte de a accepta acest post este bine să setaţi aşteptări. Fie veţi mai scădea din sarcinile pe care le vei avea, fie să ceri pentru un salar mai mare.

4. Interviul este dezorganizat. Dacă intervievatorul nu reuşeşte să te facă să înţelegi care va fi rolul tau, vezi dacă ai putea vorbi cu alte persoane din companie care să îţi explice ceea ce vei avea de făcut.

În concluzie, chiar dacă ai nevoie de un job cât mai repede, nu accepta orice propunere. Dacă nu pleci deloc entuziasmat de la interviu, poate că este bine să te mai gândeşti dacă job-ul acesta este exact ceea ce ai nevoie sau îţi doreşti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 35