Ssangyong prezintă la Geneva urmașul lui Korando

Ssangyong Korando va trăi în curând o renaștere. Primele indicii au fost prezentate de coreeni la IAA acum doi ani de zile. La Geneva aceștia vor prezenta publicului un prototip pe baza acestei serii, ce poartă numele de XAVL.

La Ssangyong a devenit între timp tradiție ca noua serie de modele să fie anunțată prin concepte noi. Astfel că, coreenii au prezentat la IAA (Frankfurt) ce a avut loc în septembrie 2015 studiul XAV ce oferă o primă privire asupra unei noi versiuni a SUV-ului de clasă medie – Korando. La Salonul Auto de la Geneva din luna martie urmează să fie prezentat conceptul de automobil XAVL.

Abrevierea XAVL vine de la eXciting Authentic Vehicule Long. Vehiculul cu tracțiune integrală va fi impresionant datorită aripilor metalice, ce amintesc de modelul original Korando din anii 90. Această semănare va conferi următorului model din serie un aer de autenticitate. De asemenea, la exterior va prezenta o caroserie mult mai întinsă comparativ cu XAV. Spre deosebire de caroseria de 4,20 metri inclusă în studiul prezentat la IAA, XAVL va oferi și variante cu șapte locuri în loc de cinci, variantă în care Ssangyong oferă întreaga funcționalitate a unui monovolum.

În ciuda inserțiilor retro în caroseria exterioară XAVL oferă un spațiu de lucru modern și ordonat, cu ecrane digitale de mari dimensiuni integrate în panoul de bord și central pe panoul de comandă. Urmașul lui Korando va fi echipat cu motoare pe benzină sau diesel. Specialistul coreean al vehiculelor cu tracțiune integrală promite că noul model va fi echipat cu dotări de clasă superioară. Nu a fost menționată data exactă a lansării pe piață, însă noul model va sosi curând.

http://www.n-tv.de/auto/Ssangyong-zeigt-in-Genf-Korando-Nachfolger-article19710962.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 56