STADION BECKHAM

article-2587584-1C873B3600000578-27_964x510-1STADION BECKHAM

Primele fotografii cu stadionul pe care David Beckham plănuieşte să îl construiască au fost dezvăluite, scrie Daily Mail.

Cu o capacitate de 25.000 de locuri, arena va fi cea mai mare din prima ligă de fotbal din SUA. Stadionul va fi construit cel mai probabil în Portul Miami şi va beneficia de un restaurant şi un club de noapte, precum şi de o arenă sportivă de clasă mondială.Lucrările de construcţie sunt programate să înceapă în anul 2017.

jjjj

Planurile includ activităţi de modernizare a podului vechi, care va fi folosit de susţinătorii noii echipeînfiinţate de Beckham pentru a merge la meciuri. În plus, se doreşte crearea unui spaţiu care va putea fi folosit pentru dezvoltările viitoare ce vor avea loc în zona portului.Totuşi, planurile lui Beckham ar putea fi date peste cap de companiile de croazieră, care vor fi nevoite să acosteze în unul din cele mai aglomerate porturi din lume, a declarat Charles Sale, autor de editoriale pentru MailOnline.

Numele stadionului nu a fost încă dezvăluit, poate BECKHAM sa-i fie numele, însă a fost anunţat că 17 jocuri Major League Soccer (MLS – o competiţie de fotbal nord-americană) vor fi găzduite în primă fază. Majoritatea meciurilor se vor desfăşura în serile de sâmbătă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3