Starbucks deschide o fabrică gigant de cafea în Milano

La sfârșitul acestui an Starbucks vrea să se extindă către Italia prin deschiderea unei fabrici gigant de cafea. Fabrica ar fi o premieră în Europa și a cincea de la nivel mondial. Lanțul de cafenele își va încerca norocul la Milano și printr-o serie de cafenele.

Lanțul de cafenele Starbucks se asociază cu patria cafelei espresso și deschide o fabrică gigantică de cafea în Italia. În a doua jumătate a anului 2018 fabrica de la Milano va deține deja o suprafață de 2400 de metri pătrați într-un fost palat al Poștei Italiene, anunță compania.

Starbucks nu merge către Italia pentru a-i învăța pe italieni cum se facea cafeaua, spune directorul Starbucks, Howard Schulz. Compania vrea să arate ce poate, dar cu mare respect și umilință față de tradiția italiană.

Schulz a cumpărat Starbucks în anul 1987 împreună cu alți investitori. În cadrul unei călătorii de afaceri către Milano în anul 1983 el a fost fascinat de cultura și abilitățile italienilor.

Acesta a declarat că s-a plimbat pe străzile de la Milano și s-a îndrăgostit de barurile și cafenelele italienești. Starbucks vindea atunci doar cafea pentru acasă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Starbucks-eroeffnet-riesige-Roesterei-in-Mailand-article19723890.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =