Start la a doua editie a Street Food Festival în Oradea

Joi, 18 mai 2017, Street FOOd Festival si-a deschis pentru a doua oara portile la Oradea. Cea de-a doua ediție orădeană a festivalului gastronomic, se va desfășura în următoarele 4 zile, cu 45 de comercianți. Turneul culinar Street FOOD Festival, care va ajunge anul acesta în 9 orașe din România, este deschis în Oradea joi şi vineri între orele 12.00 – 23.00, iar sâmbătă şi duminică între 10.00 şi 23.00.

Street FOOD Festival l-a readus în municipiu și pe ingeniosul bucătar Chef Foa, care a devenit și ambasadorul festivalului. Acesta va oferi un show culinar live și va pregăti alături de echipa de la Stradale și Flavours rețete pline de savoare. Alături de ei sunt deja la cuptoare și grătare chefi bucătari de la Cimbru, Camionetta, Elemozsia, Kaufland Bus și mulți alții.

De asemenea, cum mâncarea bună trebuie așezată lângă o băutură răcoritoare, gurmanzii vor putea degusta și soiuri alese de vin de la Crush Wine Bar sau ReWine, sau, de ce nu, un pahar de Prosecco de la Prosecco Van, totodată putând savura dulciuri sau sucuri proaspete și răcoritoare.
În cadrul festivalului vor fi organizate diferite programe pentru copii, în Piața Unirii fiind amplasată și o scenă pe care vor urca artiști internaționali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 48