MAGISTRALA LA START

 S-a dat startul pentru santier!

 IMG_1637-600x450

   Constructii Bihor si Energomontaj au pus in miscare  marti, lucrarile pentru inlocuirea a 17,5 km din magistralele I si III.

Primele lucrari din cadrul proiectului de reabilitare a retelei primare, cuprind inlocuirea conductelor de la suprafata de pe strada Podului , bulevardul Dacia delimitat de podul de pe centura si strada Transilvaniei.

Primaria a  facut unele demersuri, ca aceste lucrari sa afecteze cat mai putin  orasul, atat traficul cat si locuitorii: “Avand în vedere faptul ca in multe cazuri se vor inlocui retele aflate sub carosabil pe strazi cu trafic intens precum bulevardul Dacia sau strada Louis Pasteur, lucrarile au fost programate sa se defasoare in perioada vacanţei de vara, cand traficul auto este mai redus”,declara, Mircea Malan, viceprimarul orasului.

Lucrarile, potrivit contractului incheiat de catre primarie cu cele doua firme de constuctii, se estimeaza la suma de 49 milione de lei fara TVA, iar termenul pentru finalizarea acestora este, cel tarziu  pana la inceputul anului 2015.

Oradenii care vor fi cei mai afectati de lucrari sunt cei din zona Rogerius si cei de pe Louis Pasteur. Traficul va fi, deasemenea restrictionat pe perioada lucrarilor, aceste restrictii facand referire la bulevardele si strazile  cele mai aglomerate:  bulevardul Dacia si Decebal,  strazile Mihai Emminescu, Roman Ciorogariu sau Transilvaniei.

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile……….despre alte magistrale………..

Maria Mercedesa, cumnata Magistralei, ruda cu Fane Bordura, neam cu USB Dumitru, va implora sa faceti o depunere in contul ei care este 1234ROXXX2396734958 deoarece s-a descoperit ca fiul acesteia Ronaldinho Romario Huan Carlos Miramar SUFERA DE EL. Aceasta maladie este incurabila… Pentru alinarea sufletului micutzului elev in clasa a 3-a la frageda varsta de 33 de ani va rugam sa depuneti in cont cat va lasa inima pentru a captusi cu aur, si ultima turla din cele 48 de la palatul sau. Pentru fiecare depunere mama Omida va va ghici in ness, cafea, 3 in 1, Red Bull si alte alea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 4