START PIATA

img_2455START PIATA

Peste trei saptamini adica din 17 februarie 2014 vor  începe lucrările de constructie a noii variante a Pieții Rogerius, care se va transforma într-un  centru comercial modern printr-o finanțare transfrontaliera.

Construcția va începe cu  prima etapa prin demolări.Investiția de peste 6 milioane de euro are trei etape, partea a doua a lucrării va afecta spaţiul în care se comercializează legume și fructe, iar în a treia etapă se ajunge lângă șinele de tramvai, la zona de bazar.

În timpul lucrărilor,pentru  piețari, ADP va pune la dispoziție, pe o treime din parcarea de la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu”, un cort special de 1.200 mp. Adica un număr de 50 de locuri de parcare nu vor mai putea fi utilizate. „Tronsonul I va fi finalizat pe 15 octombrie, aici urmând să se mute cei de la bazar, odată cu începerea etapei a treia”, a spus arhitectul Tivadar.Se estimeaza ca  lucrareaar  putea fi finalizată în 6 luni-vom vedea.

——————————————————————————————————————————————————————————–regular_smile ………………….alegerea modernizarii pietii se poate compara cu cea din zambet………

Data viitoare cand iti mai vine sa razi de alegerile nevestei, aminteste-ti ca si tu esti una dintre ele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 69