START ROENERGY

res_roenergy_2012_bannerSTART ROENERGY
          A IV-a editie a Targului International RoEnergy Timisoara, din 5-7 noiembrie 2013, ofera cursuri gratuite, intitulate AREL Academy, sesiunea de iarna RoEnergy 2013, timp de trei zile, pentru romanii interesati sa afle detalii despre cum se poate produce energie electrica prin instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperisul casei. Cursurile, de tip workshop (cu intrebari-raspunsuri pe teme practice), vor fi predate de catre reprezentantii Asociatiei Romane a Electricienilor (AREL), parteneri ai Targului RoEnergy Timisoara, organizat de R.E.S. Group.

Recent, ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei)a anuntat ca legislatia care reglementeaza producerea energiei electrice in instalatiile mici (domeniul rezidential), prevazand subventii generoase pentru persoanele fizice, se afla in faza finala, urmand sa fie adoptata in 2014.

Cui folosesc cursurile PV ?

La Cursurile AREL Academy poate participa orice persoana fizica ori juridica, care doreste informatii practice pe tema functionarii sistemelor PV pentru acoperisuri: proprietarii de spatii rezidentiale, comerciale si industriale, administratori de utilitati din cadrul scolilor, hotelurilor, magazinelor, unitatilor medicale, fabricilor, etc. Lista poate continua cu administratiile judetene, primarii, fermieri,etc. Practic, aceasta initiativa, inedita in Romania, urmareste transformarea consumatorului de energie in postura de producator de energie.

Ce invatati la AREL Academy ?

Cursurile AREL Academy se desfasoara in fiecare zi a Targului RoEnergy Timisoara (5,6 si 7 noiembrie 2013, intre orele 12.00 si 15.00).

Program prima zi: 5 noiembrie 2013 (marti)

12.00: Sistemele fotovoltaice rezidentiale – Un nou inceput in domeniul fotovoltaicelor

13.00: Kiturile fotovoltaice – O soluție sau costuri suplimentar

14.00: Cum aleg instalatorul sistemului meu fotovoltaic

Program a doua zi: 6 noiembrie 2013 (miercuri)

12.00: Previziunile dezvoltarii sistemelor fotovoltaice in 2014

13.00: Investesc in fotovoltaice: cum imi recuperez investitia si cand

14.00: Este autoconsumul solutia sistemelor fotovoltaice rezidentiale

Program a treia zi: 7 noiembrie 2013 (joi)

12.00: Statiile de incarcare pentru automobilele electrice – O noua oportunitate

13.00: Mentenanta sistemelor fotovoltaice: Elaborea unui plan de mentenanta performant

14.00: De ce trebuie sa curat modulele fotovoltaice

Cum puteti participa ?

Pentru a putea lua parte la Cursurile AREL Academy trebuie doar sa va prezentati intr-una din zilele de 5,6,7 noiembrie 2013 la Pavilion Expovest (Hotel Senator), Calea Lugojului, numarul 7, judetul Timis, locatia de desfasurare a Targului RoEnergy Timisoara 2013, standul AREL. Intrucat locurile sunt limitate, pentru a avea siguranta unei participari, va recomandam sa va inscrieti la press@roenergy.eu

Cum puteti creste profitul afacerii dumneavoastra transformand deseurile si soarele in energie ?

Pentru administratorii de centre comerciale, scoli, spitale, hoteluri, fabrici, statii de apa, primarii, fermieri, cladiri rezidentiale.

Activati in industrie, comercial, social, rezidential, agricultura si nu stiti cum ati putea sa va eficientizati costurile cu energia ? Inca folositi utilaje vechi, mari consumatoare de energie? Urmariti limitarea pierderilor prin reabilitari a cladirilor ? Participati la Targul International RoEnergy Timisoara, 5-7 noiembrie 2013, si aflati cum puteti deveni din consumator de energie, producator de energie !

Deseurile menajere, deseurile industriale, soarele, apa, vantul reprezinta surse inepuizabile din care se poate obtine energie electrica si termica ori frig. Un consumator de energie poate deveni, in anumite conditii, producator de energie, astfel ca in loc de pierderi, acesta va inregistra castiguri. Participati la a IV-a a Targului International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica RoEnergy Timisoara, si aflati cat costa implementarea unor astfel de tehnologii !

3 infografic_interior

Cui i se adreseaza ?

Tematica (selectie): biomasa, biogaz, cogenerare, energie solara, PV, eficienta energetica, infrastructura energetica, solutii termice, microhidroenergie, e-mobility, etc.

Pe cine nu intereseaza oare astazi costul energiei ? Fie ca vorbim de centre comerciale, scoli, spitale, hoteluri, fabrici, primarii ori locuinte rezidentiale, toti cei care administreaza serviciile de utilitati sunt cu ochii pe randamentele oferite de solutiile energetice utilizate in prezent. O alta categorie de beneficiari ai energiilor regenerabile sunt fermierii, zootehnisti ori producatori de cereale, care pot transforma paiele si reziduurile animaliere in energie.

Pentru inregistrare la conferinte va rugam sa urmati acest link ( Click aici !)

Targul RoEnergy Timisoara 2013 va reuni expozanti de calibru din SUA, UK, Germania, Austria, Cehia, Italia, Ungaria si Romania, acoperind domeniile: solar, PV, biogaz, biomasa, cogenerare, microhidroenergie, infrastructura energetica, eficienta energetica.

Targul RoEnergy se desfasoara anual in doua locatii din Romania: Bucuresti (luna iunie) si Timisoara (luna noiembrie). Urmatoarea editie a RoEnergy Bucuresti va avea loc in 11-12-13 iunie 2014.

Mai multe informatii gasiti pe www.roenergy.eu. Solicitati detalii la info@roenergy.eu ori press@roenergy.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1