STATIA ELECTRICA

3hzr4240STATIA ELECTRICA IN LOC DE BENZINA

RWE lucrează la “rețeaua” electrică.
Pionierii mașinilor electrice sunt nevoiți să caute cu lupa o stație de încărcare pentru astfel de automobile în Germania. Dar schimbarea ar putea sosi curând. RWE intenționează să extindă rețeaua și se concentrează pe stații care să fie prezente chiar pe străzi.

Revoluția de pe drumurile germane ar putea să se petreacă curând, furnizorul de energie electrică RWE se pregătește deja pentru o cerere tot mai mare în domeniul mobilității electrice și vrea să se concentreze pe vânzarea de stații de încărcare pentru clienți mari sau gospodării.

Cheia succesului mobilității este de a avea cât mai multe stații de încărcare, poate la locul de muncă, în parcări sau garaje private. Opinia aparține lui Norbert Verweyen, CEO al RWE Effizienz. Un dispozitiv privat de încărcare pentru garaj costă în prezent aproximativ 700 de euro.

Dezvoltarea infrastructurii globale pentru încărcarea mașinilor electrice este de departe foarte lentă. Experții văd gama limitată de modele complet electrice, pe lângă prețul ridicat de achiziție, ca fiind principalele motive care țin pe loc vânzările de automobile electrice.

Posibilitățile de încărcare reprezintă una din provocările-cheie în calea succesului mobilității electrice. În plus față de costul ridicat al mașinilor electrice și capacitatea de stocare limitată a tehnologiei din bateriilor folosite. Grupul RWE, listat pe DAX, este acum printre cei mai importanți furnizori de stații de încărcare cu energie electrică.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/RWE-arbeitet-am-Elektro-Netz-article12689796.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 41 =