Steve Ballmer părăsește Microsoft, pentru baschet

imago-sp-081909400012-17251359

Steve Ballmer părăsește Microsoft
În 1980 el a fost primul angajat al companiei. Mai târziu, el a atras pentru mai mult de un deceniu avere pentru companie. Acum Steve Ballmer trage o linie definitivă și coboară de la bord. Prin ușa din spate, cu toate acestea.

34 de ani sunt de ajuns pentru el. Veteranul contractelor Steve Ballmer a condus din spate Cosiliul de Supraveghere al gigantului software, Microsoft. Într-un articol publicat pe site-ul companiei, scrisoarea de adio către șeful de concern Satya Nadella a declarat că vrea să se dedice unor noi sarcini împreună cu LA Clippers. Ballmer a preluat recent echipa de baschet de două miliarde de dolari (1,5 miliarde de euro).

În vârstă de 58 de ani, în 1980 fost primul angajat al Microsoft și apoi timp de aproximativ 25 de ani al doilea om din companie. A reprezentat mereu spatele legendarului fondator al companiei, Bill Gates, cu care a construit grupul până când a făcut loc lui Nadella cu șase luni în urmă. Ballmer a stat el însuși aproape 13 ani ca și CEO al companiei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Steve-Ballmer-verlaesst-Microsoft-article13450426.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 32