Stigo – Scooter electric la purtător

Stigo este un scooter electric genial, cu posibilitate de a se plia, fiind o alternativă excelentă pentru automobil sau bicicletă. Micul vehicul este de asemenea distractiv, atâta vreme cât sunt îndeplinite trei condiții.

Navetiștii au deseori probleme în a ajunge la timp la gară. Pentru asemenea rute există Stigo, care este mijlocul perfect de transport, pentru că scooterul electric se poate plia foarte simplu, oriunde s-ar afla și se poate lua la pachet ca și o valiză.

Când vine vorba despre scooter electric pliabil, lumea se gândește la un vehicul zgomotos și construcție rahitică, care nu va rula neapărat mult mai rapid decât viteza obișnuită de mers pe jos. Dar Stigo este foarte diferit. Este gata de plecare în câteva secunde și face o impresie foarte solidă.

Chiar și cutia în care este livrată este relativ mică, pentru că atunci când este împachetat, scooter-ul electric este la fel de mare ca un cărucior de cumpărături foarte subțire, pe care îl puteți trage după voi la fel ca și un coș de cumpărături cu două roți.

Scooter-ul este însă omologat ca și o motoretă, cel puțin Germania, motiv pentru care va avea nevoie de o asigurare obligatorie de răspundere civilă și de un număr de înmatriculare. El se poate conduce în Germania dacă dețineți un permis de categoria B pentru automobile personale sau un certificat pentru test de motoretă, vârsta minimă pentru acesta fiind de 15 ani. Pentru că Stigo nu va depăși niciodată viteza de 20 km/h, casca nu este obligatorie, dar este de recomandat.

http://www.n-tv.de/technik/Stigo-ist-ein-cooler-E-Roller-zum-Mitnehmen-article20120313.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 30 =