STIL SANATOS

STIL SANATOS DE VIATA

Cunoscutul  psiholog specializat in terapii alternative tine sambata asta, adica maine 25.01.2014 un curs gratuit de doua ore despre cum sa ai un stil de viata sanatos.Desigur ca celor ca noi, extrem de implicati si care ne tot promitem ca de maine mancam sanatos,ei bine, acest curs poate fi un element bun sa ne imbie sa ne tinem si de aceastapromisiune care ne-o facem noua insine.

Mai jos aveti detalii in comunicatul oficial.

În ultimii ani a început să curgă un val de informaţii despre cum şi ce să mâncăm să fim sănătoşi. Să spunem că alimentele bio sunt “la modă” .Doar oare toate sunt sănătoase, și cum ştim să le alegem, să avem în vedere calitatea şi preţul ? Nu tot ce e scump are o calitate absolută, sau tot ce e ieftin e mai slab calitativ.
   Fiind bombardaţi cu atât de multe informaţii din toate părţile, nu mai ştim uneori pe ce cale să o apucăm, ce anume să facem să mâncăm cât mai sănătos cu putinţă, dar să ne şi satisfacem papilele gustative.

Răspunsul la întrebările noastre, precum şi cum putem să facem paşi spre a avea o alimentaţie cât mai sănătoasă, ne va spune Maria Zamfirache într-un curs de 2 ore de nutriție, numit “Stil de viaţă sănătos”.

Maria Zamfirache e psiholog, specialist în terapii complementare cu competenţă în nutriţie.

Practică terapiile alternative de 20 ani şi de 7 ani are propriul cabinet de nutriţie și psihoterapie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 56