Strabag vrea să creeze 1000 de joburi

3pec4058

Strabag vrea să creeze 1000 de joburi

Infrastructura Europei are nevoie de renovare și compania de construcții Strabag este speranța pentru noi locuri de muncă. Anul trecut compania a învățat pe propria piele faptul că statul nu acordă mereu banii pe care promite că îi va scoate din buzunare.

Cel mai mare concern german de construcții drumuri a înregistrat anul trecut semnificativ mai multe cereri din interiorul țării și vrea să creeze din acest motiv aproximativ 1000 de joburi. Deja pentru 2015 înregistrează un rezultat în creștere, anunță compania la Köln.

Anul 2014 a trecut cu toate acestea dezamăgitor pentru companie. Per total s-au simțit austeritatea și constângerea la consolidare bugetară din anumite landuri. În plus, rezultatul anual a fost pus sub presiunea sprijinului acordat filialei olandeze, iar profitul a scăzut la 41 de milioane de euro. Compania deținea la finele lunii martie 2015  11.000 de angajați.

Marile contracte actuale ale companiei cuprind printre altele extinderea la șase benzi a autostrăzii A3 dintre Frankfurt și Nürnberg, precum și renovarea unei piste de la aeroportul Berlin-Schönefeld. În străinătate compania deține comenzi printre altele în România, Polonia și Austria.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Strabag-will-1000-Arbeitsplaetze-schaffen-article15087816.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 36 =